Belangrijke informatie

Lunch:
Geef uw kind drinken mee voor bij de lunch. Stop de lunch samen met het drinken, in een stevige tas of rugzak. Er mag GEEN koolzuurhoudende drank (zoals cola of sinas) meegenomen worden. OOK GEEN ENERGRYDRINK!!

Zakgeld:
Tijdens de kindervakantieweek heeft uw kind GEEN zakgeld nodig. Ook niet met het uitstapje!!! Wanneer kinderen toch geld bij zich hebben, wordt dat ingenomen en in bewaring gegeven vij de coordinatie.

Brengen en halen:
Uw kind wordt om 10.00 uur verwacht. U mag blijven kijken tot na de opening en het hijsen van de vlag. Daarna wordt u verzocht het terrein te verlaten. Om 15.45 uur mag u het terrein weer op zodat u de dagsluiting kan meemaken.

Medicijnen, allergieen e.d.:
Medicijngebruik heeft u op het inschrijfformulier kunnen invullen. Medicatie wordt ’s morgens persoonlijk afgegeven bij Jet of Wilma. De coördinatie zorgt ervoor dat uw kind op tijd zijn/haar medicatie krijgt. Dus GEEN MEDICATIE in de tas stoppen.

Afmelden: 06-22048547
Wanneer uw kind vanwege ziekte of andere omstandigheden niet kan meedoen, meld dit dan ’s morgens voor half 10 bij Jet af op bovenstaand telefoonnummer of via de pagina “Ziek melden” op de website. Zonder afmelding rekenen wij erop dat uw kind op tijd aanwezig zal zijn.

Insmeren zonnebrand:
U smeert uw kind thuis in met zonnebrand. Het eerste moment dat wij gaan smeren is bij de lunch!