Wie zijn wij?

Ons KVW bestaat uit een groep super gemotiveerde vrijwilligers van alle leeftijden! Elk jaar zetten zij zich in om voor alle basisschool kinderen van 4 jaar of ouder uit de wijken Groenewoud, Broekhoven, en de Vogeltjesbuurt een leuke week te organiseren! Hierin staat iedereen gelijk aan een ander en spellen wij PLEZIER met hoofdletters!

We kunnen het ons nog goed herinneren… Het eerste echte KVW in 2010 met maar 15 deelnemers, en waarbij elk kind dat langs liep ook zo graag mee wilde doen! Dat hebben we geweten hoor! Het volgende jaar stonden er opeens 40 kinderen ingeschreven! En het enthousiasme is zeker niet verminderd… We zitten nog steeds elk jaar helemaal vol!

 

Welke dagen draaien we en wat wordt er van de kinderen verwacht?

We draaien van maandag tot en met vrijdag. De kinderen worden elke dag behalve de vrijdag om 10 uur op OVC`26 verwacht. De kinderen kunnen om 16.00 worden opgehaald. Verder hopen wij dat de kinderen met plezier naar het KVW komen. Het programmaboekje wordt persoonlijk afgeleverd en besproken met de ouders (door een vast gezicht, de voorzitter). Hierin wordt alles concreter vertelt en wordt er meer informatie gegeven over de dagen. Bij vragen vooraf kunt u echter altijd een berichtje sturen via onze website 😊.